Applaus staat voor fris, pikant en kleurrijk amusement van deze tijd!

   

WIE ZIJN WIJ?   arrow

Applaus bestaat uit drie Helmondse twintigers waarbij Carnaval in het bloed zit. Van kinds af aan zijn Rob, Jort en Werner actief betrokken in het Helmonds Carnaval en op menig kletsavond is door hen het ligt uit gedaan. Het is daarom ook niet gek dat zij uiteindelijk de handen in een hebben geslagen. Rob, Jort en Werner hebben hun ervaring opgedaan in andere amusementsgroepen en deelname aan schlagerfestivals, optochten en dweilorkesten. Het podium is daarom geen onbekend terrein voor hun! Met deze nieuwe formatie probeert Applaus voor vernieuwing en verfrissing te zorgen op Carnavaleske podia met als doel dat het jongere publiek zijn weg zal (blijven) vinden naar deze mooie gelegenheden en traditie! Met Applaus bent u verzekerd van 100% applaus garantie!

Applaus bestaat uit drie Helmondse twintigers waarbij Carnaval in het bloed zit. Van kinds af aan zijn Rob, Jort en Werner actief betrokken in het Helmonds Carnaval en op menig kletsavond is door hen het licht uit gedaan.

Het is daarom ook niet gek dat zij uiteindelijk de handen ineen hebben geslagen. Rob, Jort en Werner hebben hun ervaring opgedaan in andere amusementsgroepen en tijdens deelname aan schlagerfestivals, optochten en dweilorkesten. Het podium is daarom geen onbekend terrein voor hun!

Met deze nieuwe formatie probeert Applaus voor vernieuwing en verfrissing te zorgen op Carnavaleske podia met onder andere als doel dat het jongere publiek zijn weg zal (blijven) vinden naar deze mooie gelegenheden en traditie!

Met Applaus bent u verzekerd van 100% applaus garantie!